Backgammon Travel De Luxe

Varenummer (SKU): B52-020 Kategorier: ,

159 DKK (198,75 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-159 DKK Fixed Price

Backgammon Travel De Luxe

– Perfekt til den eventyrlystne spiller

Tag det klassiske spil backgammon med dig, uanset hvor du går, med vores Backgammon Travel De Luxe. Dette er ikke bare et spil; det er en oplevelse, der kombinerer tradition og innovation, designet til at ledsage dig på alle dine rejser, uanset om det er til skolen, klubben, foreningen, eller blot en hyggelig aften med familie og venner.

Vores Backgammon Travel De Luxe skiller sig ud med sin udsøgte kvalitet og detaljerede design. Spillepladen, med sine dimensioner på 36,5 x 25,5 cm, når den er udrullet, byder på en luksuriøs oplevelse med sin højkvalitets Roll-Out funktion. Fremstillet i fleksibelt, men robust læder, sikrer den både stil og holdbarhed, så du kan nyde dit spil under alle forhold.

Hvert sæt inkluderer:

  • En Backgammon spilleplade med Roll-Out funktion, fremstillet i luksuriøst læder.
  • Komplet sæt spillebrikker og terninger, som passer perfekt til spillepladens æstetik.
  • En letforståelig spillemanual, der gør spillet tilgængeligt for alle aldre og niveauer.
  • Praktiske trykknapper, der holder spillet sikkert rullet sammen under transport.
  • Et elegant opbevaringshylster, der beskytter dit spil og sikrer en stilfuld transport.

Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, tilbyder Backgammon Travel De Luxe en fremragende spiloplevelse. Det er den ideelle løsning for enhver, der ønsker at integrere spil og læring. Med sit bærbare og kompakte design er det let at tage med overalt, og det sikrer underholdning og hyggelige stunder, uanset hvor du befinder dig.

Vælg Backgammon Travel De Luxe fra Ji Sport for en uovertruffen kombination af kvalitet, funktionalitet og stil. Perfekt til både casual spil og seriøs konkurrence, det er det ultimative valg for den moderne eventyrlystne spiller.