Skolegårdspakke

Varenummer (SKU): EP01-023 Kategorier: , ,

5.800 DKK (7.250 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-5800 DKK Fixed Price

Skolegårdspakke: Det ultimative sæt til aktive udehold

Er du på udkig efter en alt-i-en løsning, der kan opgradere din skolegård til et aktivitetsparadis? Så er vores skolegårdspakke den perfekte løsning for dig. Denne pakke er ideelt designet til børn og unge, der elsker at være aktive og deltage i forskellige sportsgrene.

Fremragende kvalitet og holdbarhed

Vores skolegårdspakke indeholder udstyr af høj kvalitet, der er bygget til at modstå de udfordringer, der kommer med udendørs brug. For eksempel, de medfølgende Pro Hock floorball stave og Classic fodbolde er robuste nok til spil på fliser og asfalt.

Alsidighed i spil og aktiviteter

Pakken giver mulighed for en bred vifte af aktiviteter. Fra fodbold til floorball, der er noget for enhver smag og færdighedsniveau. Dette gør det nemt at inkludere alle i legen og sporten, uanset om de er nybegyndere eller øvede spillere.

Det får du i pakken

  • 2 stk. Fodboldmål (120 x 80 cm): Perfekt til små og mellemstore spil.
  • 2 stk. fodboldmålnet (4 mm PP net maske 45 mm): Holdbare og slidstærke, disse net sikrer, at du kan spille i lang tid.
  • 12 stk. Pro Hock floorball stave: Specielt designet til udendørs brug, disse stave vil modstå elementerne.
  • 6 stk. Floorball bolde: Lette og holdbare, ideelle til udendørs spil.
  • 6 stk. Classic fodbolde (str. 4): Disse bolde er robuste nok til spil på hårdere overflader som fliser og asfalt.

Let at bestille, nemt at modtage

Bemærk, at der tilkommer et fragtgebyr ved bestilling. Men frygt ikke, vores levering er hurtig og effektiv, så du kan få din skolegårdspakke i hænderne og begynde at spille så hurtigt som muligt.

Vores skolegårdspakke tilbyder en omkostningseffektiv, alsidig og holdbar løsning for enhver skole, institution eller fritidsklub, der ønsker at fremme fysisk aktivitet og sport. Så hvorfor vente? Gør din skolegård til en arena for uendelig sjov og aktivitet i dag!