Alt om Leg På Streg

På denne side finder I alt om Leg På Streg. Leg På Streg er et bevægelseskoncept som er udviklet af Kræftens bekæmpelse. Konceptet er skabt til at kunne implementerer mere bevægelse i undervisningstimerne. Aktiviteterne og legene til konceptet er understøttet af den boglige læring, og har læringsmålene med sig.

Med denne aktive læring, bliver den siddende undervisning byttet ud med bevægelse og leg, og på den måde bliver der skabt et udendørs klasselokale. For at komme i gang med Leg På Streg skal der bruges de 3 baner, en aktivitetstaske og den store Leg på Streg bibel. Konceptet sælges af Ji sport A/S som er de nye indehavere og eneforhandlere af Leg På Streg.

I kan alt om Leg På Streg her på siden, eller gå til www.legpåstreg.dk, hvor I vil finde endnu mere viden omkring konceptet.

Hvad er Leg På Streg ?

Leg På Streg er kommet til verden for at hjælpe skolelærer og pædagoger implementere mere bevægelse i undervisningen. Flere undersøgelser viser at børn og unge ikke lever op til sundhedsstyrelsens anbefalinger, om 45 minutters bevægelse hver dag. Leg På Streg er ikke nogen avanceret kaffemaskine, det er en simpel kaffemaskine som der virker.

Konceptet kan bruges i alle undervisningsfag. Danskundervisning, matematik, sprogundervisning, og natur og teknologikfag. Leg På Streg kan også bruges til de aktive pauser i skoledagene.

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med Leg På Streg. Det leveres inklusiv et inspirationskatalog, som der er nemt og hurtigt at bruge. Kataloget er delt op i skolefagene, læringsmål, og alderstrin. Finder du en aktivitet som du ønsker at udfører med din klasse, står der udført præcis hvilke rekvisitter I skal bruge fra materialetasken, hvilken bane i skal bruge, og hvordan i kommer i gang.

Hør mere her hvor en af vores Leg På Streg konsulenter fortæller om Leg På Streg.

Hvor der er vilje og vej er der Leg På Streg

De 3 gyldne ting

  1. De tre Leg På Streg baner.
    Figurbanen, bogstavbanen og talarket. De skal baner er store og farverige, og giver uendelig mange bevægelses muligheder. De 3 baner kan laves på 2 måder, enten i termoplast eller optegnes med spraymaling. De 2 muligheder kan I læse meget mere om her. Kom i gang. De 3 store baner giver udover aktiviteter med Leg På Streg, også mange legemuligheder i frikvartererne


  2. Leg På Streg materialet.
    Materialet til Leg På Streg er sammensat til at skabe bevægelse og lege i undervisningen. Materialet består af 350+ rekvisitter, og er skabt og sammensat til at kunne bidrage til den aktive læring. I kan finde materialet lige her. Ved at benytte jer af aktiviteterne fra Leg På Streg behøver du ikke som underviser gå på kompromis med elevernes udbytte, men kan drage fordel af, at eleverne er aktive samtidig.





  3. Inspirationskataloget.
    “Leg På Streg biblen” er sammensat af lærer, pædagoger, og sjæle som brænder for at implementere mere bevægelse i de danske skolers undervisning. Kataloget er på 200 sider, og er opdelt i kategorier, læringsmål, og alderstrin. I kan enten downlade kataloget så I altid kan finde det online, eller købe den store bog. Begge dele kan I finde lige her. Aktiviteterne I Leg På Streg er udviklet så de afspejler undervisningsministerts fælles mål.

Hvorfor bruge Leg På Streg? – Se lige her Nordeas evalueringsrapport.

9 ud af 10 undervisere synes, at Leg på streg
hjælper dem med at få mere bevægelse ind i
deres undervisning.


Kræftens Bekæmeplse 2017

Vi har det sjovt, mens vi laver Leg på streg. Vi
glemmer fuldstændig tiden. Og faktisk er der
en masse indlæring, uden at børnene tænker
over det. Jeg glemte også tiden.


Lærer, Frederikssund Kommune

Nogle af de børn, der
ikke får så mange succeser i klasselokalet,
får succes på banerne.
Ved at få børnene ud
af klasselokalet, roder
vi rundt i hierarkiet.


Lærer, Tårnby Kommune

Øv er timen allerede færdig?
– Det er den sjoveste måde at lære matematik
på!


Elev 4. klasse, Egedal Kommune

Skal aktiv læring være let som en leg? Så skal I vælge Leg på Streg

9 ud af 10 undervisere vil anbefalde bevægelseskonceptet til andre. Hør her hvad en professor, lærer og børn siger om den aktive undervisning med Leg på Streg.

Siden skolereformen kom, hvor der skulle som minimum 45 minutters bevægelse ind i skoleelvernes dage, blev det en udfordring for lærer at finde tiden. Det betød nemlig ikke at idrætstimerne skulle være længere, men tværtimod at underviserene skulle til at tænke kreativt i form af aktive pauser og bevægelse i undervisningen.

I kan læse og lære mere om Leg På Streg lige her på
www.legpåstreg.dk

I er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og snakke med en af vores Leg På Streg konsulenter.

Tlf.: 70 26 75 88
Mail.: Info@legpaastreg.dk