Curl2Go

Varenummer (SKU): A16-115 Kategorier: ,

490 DKK (612,50 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-490 DKK Fixed Price

Curl2go – Det originale bordcurling spil

Tag glæden ved curling med overalt med Curl2go, det innovative og sjove spil, der forvandler ethvert bord eller gulv til en spændende curlingbane. Med sin enkle opsætning og letforståelige regler er Curl2go perfekt til spillere i alle aldre, fra børnehavebørn til seniorer.

Curl2go-sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang:

  • 12 curlingsten i iøjnefaldende farver (6 røde og 6 blå)
  • En slidstærk spilleplade på 200 x 50 cm
  • Praktiske bander til at afgrænse spilområdet
  • En komplet sæt regler, så alle kan følge med

Bordcurling er en fascinerende og strategisk sport, der nu er gjort tilgængelig for alle. Det kræver ikke mere end et spisebord eller et jævnt gulvområde for at starte spillet. Curl2go handler om præcision og taktik, hvor to hold skiftevis sender stenene ned ad banen for at ramme scoringsfeltet. Det hold, som har flest sten tættest på midten efter hver ‘ende’, scorer point. En standard kamp består af 10 ender, men kan tilpasses efter ønske.

Kvalitet og autenticitet:
Mange lignende produkter findes på markedet, men Curl2go er det originale og autentiske spil, varemærket og ejet af Ji Sport. Vores forpligtelse til kvalitet sikrer, at hvert spil lever op til de højeste standarder, både i holdbarhed og spilleoplevelse.

Designet til at være inkluderende og lettilgængeligt, Curl2go kan nydes af spillere i alderen 5 til 99 år. Det er en fremragende måde at samle familie og venner til en sjov og interaktiv oplevelse, samtidig med at det fremmer finmotorik og strategisk tænkning.

Med sin alsidighed og holdbarhed er Curl2go ideelt til skoler, institutioner, idrætsforeninger og børnehaver. Det er en fantastisk aktivitet for at styrke samarbejdsevner og social interaktion blandt elever og medlemmer.

Hent curl2go reglerne her

Leder du efter New Age kurling til gulvet? klik her