IDRÆT TIL ALLE

Idræt til alle kataloget finder du lige her.

Gå ikke glip af markedets bedste tilbud og nyheder!

Køb for minimum kr. 500 ,- ex. moms og få en gave med din ordre.

MÅSKE betaler I for meget for jeres udstyr?

Lad os komme med et godt samlet tilbud

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.

Idræt til alle

Overskriften siger det hele selv. Idrætten skal være for alle. Uanset neavue, alder og kendskab til idrætten. Derfor har vi samlet et tilbudskatalog med produkter til både den øvede og begyndere. I kataloget finder i et bredt udvalg af produkter som kan bruges i idræt og til træning. Kataloget er sendt ud sammen med magasinet Udspil, som DGI sender ud til  instruktører, trænere og bestyrelsesmedlemmer i DGI's medlemsforeninger.  I kan se mere om magasinet Udspil lige her på DGI's hjemmeside.

Vores katalog "Idræt til alle" er en tilbudsfolder på 24 sider. I kan finde kataloget online lige her. 

Der vil være noget at finde for en hver smag!

Vi har siden år 1997 udviklet et bredt sortiment inden for aktivitets, bevægelse, idræt og sportsudstyr. Der er noget at finde til skolebrug, klub, forenning, senioridræt, de private og elitesport. Vi har et samarbejde med nogle af verdens største leverandører af sports og idrætsudstyr. Det vil I også kunne se I vores Idræt til alle katalog som viser et stærkt sortiment med kendte mærker.

Vores sortiment er udviklet sammen med kunderne!

Efter flere tusinde møder med lærer, sportsudøvere, trænere i hele skandinavien har vi hele tiden haft en finger på pulsen med hvilke varer der er relevant for jer, og hvad I skal bruge af udstyr. Det er dem og jer vi kan takke for at have det brede og relevante sortiment til idræt og sport.

Prøv inden du køber

For Jisport er det vigtigste at kunden er tilfreds med sin varer og købsoplevelse. Derfor tilbyder vi vores kunder at låne produkterne inden de bliver afsendt. Er du for eksempel i tvivl om hvilken bold eller ketcher i skal have. Låner vi gerne vores produkter ud så I får valgt det helt rigtige produkt. Vi sender også gerne en af vores konsulenter ud og fremviser produkterne, eller der kan laves en fremvisning via. Skype eller Teams.

Prøv for eksempel en af vores Youth Quick Play pakker, som er udviklet af vores direktør Thomas Jeppesen, og skolelærer og idrætsudøver Henrik Weinø. Pakkerne er lavet til forskellige aldre og til forskellige grupper.

Se for eksempel vores pakke til senioridræt. Det er en pakke som er lavet til 60+ motionshold. Pakken giver rig mulighed for at sætte en hel flok i gang med øvelser der ikke mindst vil styrke sammenhold og give sig mulighed for at bevæge sig i sit eget tempo. Læs bla. hvad halinspektør Jeanette Bækgaard erfaringer er med denne pakke. I kan låne pakken i op til 3 uger, og afprøve den inden i beslutter jer for at købe aktivitetspakken.

Sødeste nordjyske kundeservice

Er I usikker på hvilke produkter i skal bruge, er I altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice. De sidder klar på telefonen til at rådgive jer på bedste vis, eller give jer et godt tilbud. Vi laver gerne et godt og uforpligtende tilbud til jeres forening, klub , skole eller til hjemme. Derudover så elsker vi at forkæle vores kunder med gaver. Bestil over kr. 500 ,- ex. moms og I vil få leveret en gave med jeres ordre. Jo højere beløb jeres ordre er det større er gaven.

Ønsker I at få flere tilbud, nyheder, gaver, rabatkoder, og konkurrencer?

Tilmeld jer vores nyhedsbrev lige her. Det er ganske nemt og kan altid frameldes igen. Vi sender mails ud 1-2 gange om måneden, og vores nyeste foldere bliver også. Og som din aller første gave modtager du en rabatkode på kr. 200 ,- som I kan bruge ved bestillinger på over kr.1.800 ,-

Tilmeld mig nyhedsbrevet og få kr. 200 ,- 

Scroll til toppen