Vis alle

Vis alle

Skoleskak spil

Varenummer (SKU): A52-001 Kategorier: , , ,

129 DKK (161,25 DKK inkl. moms.)

Skoleskak spil – Flash roll

Dette skolesak spil i flash roll model er ideelt til skoleskak, det de er nemme at opbevare på skolen og nemme at tage i brug for eleverne. Det er også ideelt som rejsespil, grundet den praktiske opbevaring.

Skak brættet er i vinyl og med koordinater langs siden. Skakbrættet har størrelsen 40 cm x 40 cm. Skoleskak spillet leveres inklusiv skakbrikker, og hvor kongen måler 82 mm.

Spillet er nemt at opbevare da det leveres inklusiv et rør hvor der er plads til både brikker og skak bræt.

Skak i skolen

Skab en aktiv og bevægelse undervisning med skak i undervisningen. Skak kan være med til at skabe et godt alternativ til den traditionelle og siddestillende undervisning. skak er med til at træne foks, hukommelsen og ens tekniske færdigheder. Skak kan med store fordele bruges som et supplerende redskab til matematikundervisningen. Skak har mange af de samme træk som matematikindlæring kan have, fx. er der gemt både geometri, koordinatsystem og tælletræning. Læs mere om skak i skolen og fordelene lige her. 

Organisationen Dansk skoleskak støtter og kæmper for flere skoler inddrager skak som en del af undervisningen, I kan bl.a. læse deres artikel om “Matematik i forklædning” her

Skoleskak spil motiverer eleverne

Forklæd undervisningen med brætspil og hygge. Skak er mere kendt som et klassisk brætspil end det er som undervisning. Derfor er skak et af de bedste redskaber som findes når dette kommer til alternative undervisnings muligheder. Eleverne vil nemlig få fornemmelsen af spil og hygge i stedet for undervisning. Det vil også skabe nogle sociale fordele at sætte skak på skoleskemaet da eleverne bliver sat til at holde fokus overfor hinanden 2 og 2. Et spil skak tager fra 10 minutter og op til 60 minutter, så eleverne vil være sat sammen omkring et fokuspunkt i længere tid. I kan med andre fordele også købe skoleskak spil til udendørs brug. Se vores termoplast skakspil lige her.