Aktiv læring

Aktiv læring

Aktiv læring og bevægelse i undervisningen er super vigtigt i forhold til at få børn til hurtigere at få knækket koden i de boglige fag.

Vores læringsprodukter hjælper både visuelt og fysisk med at få alle børn med fagligt.

Det er et lovkrav at undervisningen varierer og tilpasses den enkelte elev.

Al forskning og studier viser at fysisk aktivitet fremmer indlæringen.

Hvorfor aktiv læring?

Vi lærer alle på forskellige måder, og et af områderne der for mange undervisere ofte er overset, eller vanskelige at inkorporerer er nemlig lige præcist den fysiske læring.  Alle sanser kommer i spil, når matematikken, dansk, engelsk og meget mere læres med kroppen, og elevernes forskellige læringsstile imødekommes.

Når det bliver svært:

Mange undervisere oplever, det er vanskeligt at finde både tid og inspiration til at få mere aktivitet ind i den boglige og faglige undervisning. Det kræver forberedelse og fantasi at sætte en hel klasse i gang med lære med både krop og hoved, tid som de fleste ikke har.

Ji Sport 

Ji sport har et bredt udvalg indenfor aktiv læring. Materialer der understøtter bevægelse i undervisningen.

Med Ji Sports brede udvalgt af produkter til aktiv læring, er der noget til enhver elev. Vi har udtænkt ideerne, og vi har produkterne der sikre at I nemt og ukompliceret kan komme i gang med den fysiske læring.

Se f.eks. vores brede udvalg af Youth Quick Play pakker eller det populære Leg på Streg. Her er der virkeligt noget for alle klassetrin.

Vi har også mange enkelte produkter der nemt kan kombineres med den undervisning I allerede har, men som kan hjælpe til at løfte den til et højere niveau. Se f.eks. vores flotte og smarte Læringsbolde

Se hele udvalget i menuen.

Har du behov for information omkring læringsprodukter: Ring til kundeservice på 70 26 75 88.

Scroll til toppen