Leg På Streg

Viser 1–24 af 26 resultater

Leg på Streg er et bevægelses koncept der har til formål at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge. Der er udviklet martriale til både dagtilbud, indskoling, mellemtrin og udskoling. Efter der kom den nye skolereform i 2014, hvor regeringen bestemte at der skulle mere fokus på bevægelse har aktiv læring været en del af de danske skolers hverdag.

Leg på streg blev udviklet til at hjælpe den aktive læring, og støtte den aktive underviser i at give faglig, udfordrende og aktiv undervisning.

Med dette koncept kan man hurtigt og effektivt flytte undervisningen udenfor, istedet for at holde den inde i klasseværelset. Leg på Streg er en lang række bevægelsesaktiviteter, som understøtter de faglige læringmål i fagene dansk, matematik, natur/teknologi, tysk og engelsk.

Flere forskere mener at hjernen husker og lærer bedst under fysisk aktivitet og bevægelse. Børn bruger mange timer i klasseværelset imens de sidder stille og har behov for at få noget bevægelse ind i hverdagen.

Efter flere læreres erfaringer vises det at største delen af børn bliver mere motiveret under bevægelse. Med disse aktiviteter/lege bliver der udover læringen, også trænet konditionen, motorikken, sociale evner, og kropsforståelsen.

Vi har alt I skal bruge for at komme igang med Leg på streg og mulighederne er mange, se mulighederne med termoplast, spraymaling, tæpper, og selve undervisningsmaterialet.

Vi står også gerne til rådighed på tlf: 70267588 hvis I skulle hve spørgsmål til dette eller ønsker rådgivning inden i køber.

Scroll til toppen