Møbler og indretning

Møbler

Vi har et bredt sortiment af møbler til skoler, institutioner, SFO, vuggestue, kontor og andre fællesarealer.

Vores møbler er dansk produceret og designet , og de fleste af vores opgaver bliver fremstillet efter kundes ønsker og behov. Flere kunder har haft et ønske om bestemte farver eller størrelser som passer ind i deres miljø. Det er vores opgave og sørge for at I får de møbler som passer hos jer. Se for eksempel vores brede udvalg af Kubus reoler. Her vil I få muligheden for selv at beststemme farver, størrelser og opbevaringsmuligheder.

Vores brede sortiment finder i her på siden under de opdelte kategorier, men hold jer endelig ikke tilbage hvis I ikke finder hvad i søger. Vi har mulighed for at fremskaffe de fleste møbler, og ser det som en spændende opgave.

Det passer til pædagogens arbejdsdag

Som I vil opdage under vores møbelsortiment, er flere af møblerne udviklet til at passe ind i institutioner og skoleuniverset. Flere af møblerne er multifunktionelle, og kan bruges til flere gøremål.  Se fx. denne multifunktionelle reol.

Har I ønske om at købe flere eller forskellige møbler, kommer vi gerne med et godt og samlet tilbud. I kan altid kontakte vores kundeservice, og få lavet et godt, samlet og uforpligtende tilbud.

I kan også finde yderligere inspiration i vores nye møbel katalog som I finder lige her: Møbel katalog 2021

Skulle I stå tilbage med nogle spørgsmål eller ønsker at vide yderligere om produkterne kan I altid kontakte vores søde kundeservice på:

Mail.: Post@jisport.dk 

Tlf.: 70 26 75 88 

 

Scroll til toppen