Bolde

Bolde

Vi har den bold du leder efter! Vi har masser af bolde til fod-, hånd-, amerikansk fodbold, volleyball, rugby osv.  Ji sport er leveringsdygtige i alle slags fra det populære mærke Midas og fra Vision som er IMS eller FIFA godkendte.

Se også den separate kategori med vores fairtrade certificeret bolde – her findes de indenfor stort set alle sportsgrene:

https://jisport.dk/vare-kategori/bold/fairtrade/

Bolde til idrætsundervisningen og frikvarteret

Vi er leveringsdygtige i bolde til idrætsundervisningen både inde og ude, men også til frikvarteret hvor vores topsællert er denne model som du finder her

Gælder det istedet fodboldkamp på græs så er første valget helt sikker denne bold fra Midas. Og hvorfor så det? Kort fortalt så er den maskinsyet og har en blød lækker overflade. Den bruges både i skoler og gymnasier grundet disse egenskaber og den bruges også på mange fodboldskoler rundt om i Danmark. Se bolden her

Se også vore mange andre lækre bolde; basketbolde, håndbolde og volleybolde – alle boldene er kendetegnet af bedste kvalitet til bedste pris. Leder du måske efter skumbolde – så led ikke mere. Ji sport har et bredt udvalg og det endda til de bedste priser. Se dem her og find din nye høvdingebold eller skumhåndbold der kan drible og som ikke gør ondt at blive ramt af. Skumhåndboldene fra COG bruges af Totalhåndbold og Lykkeliga.

Hvis du har brug for mange bolde så kontakt os endelig, vi giver gerne tilbud og mængderabatter.

Er du i tvivl så ring til vores kundeservice på 70 26 75 88 og bliv klogere på vores boldsortiment.

Scroll til toppen