Ærteposer & Mærkebånd

Viser alle 13 resultater

Ærteposer og Mærkebånd

Ærteposer og mærkebånd er uundværlige i idrætsundervisningen.

Ærteposer bruges til et utal af sjove lege f.eks.:
I denne leg bruger man 3 hulahopringe i forskellige størrelser, 1 ærtepose pr. barn. Læg hulahopringen på gulvet. Børnene skal stå ca 1 meter fra ringen (afhængig af alder og kastefærdigheder) og forsøge at ramme hulahopringen. Når børnene rammer  hulahopringen, går han/ hun et skridt længere væk. Sådan fortsætter legen.
Når han/hun har ramt hulahopringen 5 gange i træk flytter man over til næste station hvor der er en mindre hulahopring som man forsøger at ramme i og så fremdeles. 

Ærtesposer kan også bruges til balancelege og til udvikling af motorikken eller som i dette eksempel til udstrækningsøvelser:
Børnene står i et afgrænset område f.eks ved en streg i halgulvet eller i en hulahop ring. Her skal de ved at række ud forsøge at få fat i ærteposerne der er spredt ud på gulvet. ærteposerne skal ligge så tilpas langt væk at børnene får strakt kroppen helt ud.

Mærkebånd er ligeledes uundværlige, de kan bruges til mange forskellige lege f.eks. haleleg men også til nem opdeling af hold til f.eks. rundbold.

Scroll til toppen