Senioridræt

Viser et enkelt resultat

 Idrætten har ingen alder !

Idrætten har ingen alder og det kan ikke siges ofte nok!

Flere undersøgelser viser at antallet af aktive i alderen 60+ stiger. Det skyldes at der er flere som er i stand til det, og fordi der er kommet flere tilbud til denne målgruppe i foreningerne, bla. senioridræt.

Vi er også blevet mere oplyst om hvad idræt og bevægelse kan gøre godt ved kroppen og ens sundhed, og derved er der flere som opsøger foreninger/klubber som kan tilbyde det.

Hvad kan Ji sport tilbyde til senioridræt:

Ji sport kan hjælpe til med idrætsudstyr til både den enkle og til holdtræning. Flere af vores produkter bliver brugt til genoptræning, holdtræning og hjemmetræning. En af de helt nyeste former for holdtræning er smart træning. Med smart træning holder du hjernen igang, og med enkle øvelser kan du styrke hjernes hukommelse og reaktionsvene.

Ji sport har også sin egen pakke til senioridrætten

Youth quick play til senior:

YQP seniorpakken er udviklet til alderen 60+. Sammen med de mange rekvisitter bliver der også leveret et hæfte med vejledning og instruktioner til hvordan pakken kan bruges til senioridræt. Youth quick pakken er det bedste værktøj du kan have ved hånden til at sætte senioridrætten godt i gang. Læs meget mere om denne pakke her: YQP senior pakken

Genoptræning

Genoptræning kan være alt afgørende i forbindelse med skader eller sygdomme. Der er mange som igennem et sygdomsforløb skal lave genoptræningsøvelser, og derfor har behov for nogle rekvisitter til at kunne udføre disse øvelser. Vi sælger de fleste produkter til disse behov, og hjælper gerne til hvis der skulle være behov for unikke produkter.

Scroll til toppen