Skoleidræt/ Teamsport

Skoleidræt/ Teamsport kategorien er den absolut største og bredeste kategorier. Det er en stor kategori som dækker over rigtigt mange produkter.

Skoleidræt dækker over alle de idrætsformer man møder i skolen, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Der er mange krav til idrætsundervisningen og aktiv læring, og med et veludrustet idrætsdepot bliver undervisningen meget nemmere.

Vi har kvalitetsprodukter til alle tænkelige teamsports f.eks. floorball, badminton, fodbold, håndbold, atletik og ketsjersport. Vi har selvfølgelig også udstyr mere utraditionelle sportsgrene som softball og pickleball.

Der er i de senere år kommet et nyt fokus på vigtigheden af bevægelse i alle livets aspekter. Idræt i skolen har fået en genoplivning og er blevet meget mere blot traditionel gymnastikundervisning.

Vi forstår mere end nogensinde vigtigheden af bevægelse og motion. Hvis eleverne har gode oplevelser til skolens indrætsundervisning, er der meget større sandsynlighed for at de vil blive inspireret og motiveret til at trække den glæde med videre i deres liv, og skabe en aktiv og sund hverdag for sig selv.

Med teamsport fremmes holdånden og det sociale samvær. Eleverne får mulighed for at “møde” hinanden i andre situationer end blot i klasseværeslet. Med Skoleidræt/ Teamsport kan man få sejrer og opløftende oplevelser, der giver rig mulighed for personlig vækst og livsglæde.

Gå på opdagelse i kategorien til venstre og find spændende produkter til netop din faglinie. Hold dig ikke tilbage!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler inspiration eller instruktioner til at gøre netop din undervisning endnu bedre.

Scroll til toppen