Vis alle

Vis alle

Airtrack pro 10 m

Varenummer (SKU): E10-882-2X Kategorier: , , , ,

22.900 DKK (28.625 DKK inkl. moms.)

Airtrack pro 10 m

Ji sport airtrack er en track der kan benyttes på alle niveauer og af alle aldersgrupper. Springbanen har et rigtigt godt afsæt og springkraft og kan bruges af både store og små. Ji sports airtrack er 10 meter lang, 2 meter bred og 20 cm høj og er det nyeste indenfor oppustelige springbaner. Denne track er et super springredskab, der kan højne niveauet i enhver gymnastikundervisning og idrætstime.

OBS! Ekstra fragt tilkommer

Den nye airtrack!

Airtrack pro er et af de nyeste redskaber til  springgymnastik, og den har nogle fantastiske fordele. I forhold til andre tracks så skal der ikke være en blæser tilkoblet under brug. Den kan frakobles igen efter den er pumpet op, hvilket kun tager få minutter at gøre. Efter brug, kan pumpen tilkobles igen og denne gang suge alt luften ud af springbanen. Ved denne metode er den nem og hurtig at pakke sammen, og tager minimal plads til opbevaring. Airtracken leveres ikke med den elektroniske pumpe, men kan tilkøbes lige her. 

Ji Sport airtrack kan kombineres med Ji sport Air cylinder, som kan bruges til at øve spring for de større gymnaster og til sjov og leg for de små.

Ønsker du en anden størrelse?

Vi har flere forskellige størrelser airtracks, se nogle af vores udvalg lige her:

Der findes også en “plus” udgave i tracks, se denne ekstra bredde model. 

Airtacken fylder en palle når den skal sendes, og er pakket forsvarligt ind i opbevaringspose og en kasse. Derfor vil der blive påregnet et ekstra fragtgebyr. Ring evt. til vores kundeservice og få oplyst fragten til din adresse.

Styr på sikkerheden?

Ønsker du at at være endnu mere sikker når du udfører spring? Eller ønsker du at blive instruktør i spiringgymnasstik?

Bevæg dig for livet giver dig flere muligheder for at skabe fler erfaringer og kurser inden for springgymnastikkens verden.

Se Bevæg dig for livets springkurser lige her.

Ønsker du at lære mere om vores airtrack? Læs mere lige her om de fantastiske springbaner, og bliv klogere på Jisports airtracks.

Kundeservice:

Tlf. : 70 26 75 88

Mail.: Post@jisport.dk