Fodboldfolder 2020

0 DKK Ekskl. moms
0 DKK Inkl. moms

Se vores nyeste tilbudsfolder lige her

 

Denne nye fodbold folder “ALT TIL FODBOLD” er fyld op med alle de produkter I skal bruge til fodboldtræning og fodboldkamp.

I folderen finder i blandt andet nogle af de bedste træningsfodbolde fra vores eget brand Midas. Hvis I står og skal bruge en god kvalitetsrigtig træningsfodbold vil vi til hver en tid anbefale vores Midas X-treme fodbold. Fodbolden er maskinsyet, og bliver brugt på flere fodboldcamps, og fodboldskoler i Danmark. I kan se X-treme fodbolden direkte her.

Et af vores nyeste samarbejde er også repræsenteret i denne fodboldfolder. Det er på vores nyeste scoringstavler og scorringsanlæg til fodbold.  De er fra Strametal, som er en af de bedste producenter indenfor scorringsanlæg. Der er flere modeller at vælge imellem, så det er ikke et problem at finde den scorringstavle som skal passe til jeres behov. Skulle I have spørgsmål til de nye scorringstavler er I altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail på: Post@Jisport.dk 

Alt til fodbold

Et af Danmarks største tøjbrands er også med i vores nye tilbudsfolder. Hummel har en lang række træning og spillertøj. Hummels træningstøj er altid behageligt, funktionelt og altid med den højeste bevægelsesfrihed. Vi er stolte af og kunne levere nogle af deres flotte design og moderigtigt træningstøj. I kataloget ALT TIL FODBOLD finder i flere forskellige muligheder for både børn og voksne. Der er flere sports klubber i Danmark som allerede bruger Hummels spiller og træningstøj. Se for eksempel her hvordan Hummel var så heldige at få skrevet kontrakt med Lykkeliga. Se videoen her. 

Når det kommer til fodboldmål er vi leveringsdygtig i alle størrelserne og typer. I tilbudsfolderen ALT TIL FODBOLD finder I både fuldsvejst fodboldmål, delvist fuldsvejset mål, og samle fodboldsmål. Vi har solgt mål i mere end 25 år, og vi har derved mange års erfering indenfor mål. Så I skal endelig kontakte os hvis I har spørgsmål til jeres næste køb af fodboldmål, køb af fodboldnet, eller andet.

Disse kategorier og produkter er godt en smagsprøve på hvad der ellers gemmer sig i den 14 siders nye folder. Der er også FIFA godkendte fodbolde, træningsudtyr, boldvogne, fodboldnet og meget meget mere. Vi er stolte af og kunne levere et bredt sortiment indenfor fodbold. Se det hele i den nye folder her: ALT TIL FODBOLD.

HUSK VI ALTID ER KLAR MED ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

 

Vores kundeservice:
Tlf. 70 26 75 88
Mail.: Post@Jisport.dk 

 

Scroll til toppen