-42%

Azure Ecolo Fodbold Boldvognspakke med 10 bolde

2.290,00 DKK (Inkl. moms 2.862,50 DKK)

Varenummer (SKU): E13-682F-4 Kategorier: ,

Boldvognspakke med 10 fodboldbolde

Denne boldvognspakke leveres med 10 stk. slidstærke fodboldbolde, og en praktisk og slidstærk boldvogn.

Boldvogn

Den perfekte boldvogn hvis du ønsker en robust og nem løsning til opbevaring af diverse bolde. Boldvognen kan bruges indendørs og udendørs, grundet de slidstærke dæk som er på vognen er det intet problem at trække boldvognen med ud på boldbanen. Vognen er i aluminium som gør dem holdbare, men samme tid lette som gør dem nemme for flere aldre at flytte rundt med. Vognene er stabelbare, hvilket resulterer i at der kan spares plads ved at udnytte højden i opbevaringsrummet og sætte 2 ovenpå hindanden. Vognen har åbne sider hvilket betyder at boldene kan tørrer efter brug. Du kan også rengøre boldene direkte igennem de åbne sider, eller pumpe dem klar til næste brug. Nogle gange er det nødvendigt at have en hængeløs på ens vogne til bolde. Derfor er der også installeret en plade med hul i denne vogn, som gør det muligt at sætte en hængelås fast heri. (Hængelåsen leveres ikke med)

Denne model boldvognen kan købes med plads til 10 stk. bolde i (Som denne model) Eller man kan købe en model større med plads til 20 stk. bolde. Se den model lige her: Fodbold boldvogn med plads til 20 stk.bolde

Vognen leveres usamlet, og der vil komme et ekstra fragtgebyr på vognen.

Slidstærk fodboldbold

Fodboldene Midas Azure Ecolo som leveres med i denne pakke er en slidstærk skolefodbold. Den kan holde til spil på fliser, asfalt, græs osv. Bolden har en “Spronge rubber” overflade som gør den utrolig slidstærk. I kan vælge om I ønsker størrelse 4 eller 5 bolde med i pakken. (Boldene leveres uden luft i)

 

Ønsker I at se flere forslag til tilbud med boldvogne? Se vores nyeste tilbudsfolder tilbud 2021, og find flere boldvognsløsninger. Her vil I bla. finde boldvogne til volley, græsfodbolde og meget mere.

Ønsker I at vide mere om boldopbevaringsløsninger eller få et god tilbud på flere stk?

Kontakt vores kundeservice:

Post@jisport.dk

tlf. 70 26 75 88 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen