Midas Rainbow light plastboldpakke

Varenummer (SKU): A50-017-10 Kategori:

290 DKK (362,50 DKK inkl. moms.)

Midas Rainbow light plastboldpakke – Farverig boldspil

Midas Rainbow Light Plastboldpakke tilbyder en legeplads af farver og sjov til skoler, institutioner og fritidsklubber. Pakken indeholder 10 levende og iøjnefaldende bolde, hver i en af regnbuens farver, som garanteret vil lyse ethvert spilleområde op.

Ekstraordinær springevne og slidstærk kvalitet:

Disse bolde er ikke kun en fryd for øjet, men også funktionelle. Med deres ekstraordinære spring og fremstilling af blød, men slidstærk plast, er de designet til både sjov og holdbarhed. Dette sikrer, at de kan tåle gentagen brug i energiske spil og aktiviteter.

Perfekt størrelse og nem genkendelse:

Hver bold i pakken måler 21 cm i diameter, hvilket er den ideelle størrelse for børn og unge at lege med. Farverne gør dem lette at genkende og finde, hvilket er særligt nyttigt i skolefrikvarterer og på travle legepladser. Velegnet til en række spil: Med deres alsidighed er disse bolde velegnede til en række forskellige spil og aktiviteter. De er et fremragende valg for at tilføje variation til sportsaktiviteter eller bare til at tilbyde eleverne en sjov pause fra den akademiske dag.

 

Boldleg – Regnbuebold – Rundbold

Legens Navn: Regnbue Rundbold Aldergruppe: Velegnet til børn i skolealder (6-12 år) Antal Spillere: 10-20 spillere (kan tilpasses efter klassestørrelse) Materialer: Midas Rainbow Light Plastbolde (10 stk.) Spillets Formål: Regnbue Rundbold kombinerer elementer af rundbold og skattejagt, hvor holdene konkurrerer om at samle og score med regnbuebolde. Læs reglerne til regnbuebold lige her