Om os

Virksomhedsprofil

Ji sport A/S er et veletableret handelsfirma der sælger sportsrekvisitter til skoler, institutioner, klubber, firmaer og private. Vores produkt program understøttes af et tæt samarbejde med nogle af verdens største producenter og leverandører af sportsudstyr.

En af de mange fordele ved at handle med Ji sport A/S er at vi kan levere alt og til alle, fra begyndere til elite. Herudover tilbyder vi nye stærke produkter der forhøjer brugernes spille- og legeglæde. Vi prøver konstant af forny os med nye produkter, der kan være til inspiration og danne grobund for kreativitet og nytænkning.

Ji sport har siden starten i 1996 koncentreret sig om at finde præcis de produkter skolerne, firmaerne og klubberne ønsker. Dette har vi gjort gennem flere tusinde møder med kunder over hele Skandinavien, hvor vi er blevet gjort opmærksomme på hvilke produkter der egner sig til de forskellige sportsgrene. Denne viden har vi fået af de forskellige lærere, elever, trænere, indkøbs- og sponsoransvarlige, som for os naturligvis er specialisterne vi skylder vores succes.

Vision og målsætning: SKANDINAVIENS HURTIGSTE PROBLEMFRI UNIKKE KVALITETS LEVERINGER!

Ji sport har gennem sin internationale ekspansion opnået nogen synergieffekter der gør at vi kan sælge kvalitetsprodukter til væsentlig bedre priser end store dele af konkurrencen. Vores stordriftsfordele har endvidere medført at Ji sport i dag har et 1.800 kvm. hovedlager der er placeret i Brønderslev. Det større lager har sammen med markedets bedste tilbud medvirket til at vi er kommet meget tættere på vores målsætning, velvidende at dette er en proces der vil fortsætte i en evighed.

Manden bag Ji sport A/S

Ji sport startede imens Thomas Jeppesen læste cand. merc. aud, som er en uddannelse med speciale i revision. Under uddannelsen, kontaktede han nogle firmaer som han kunne sælge for i sin fritid. Det endte med at blive idrætsudstyr til skoler og institutioner. Thomas havde selv dyrket en del sport, og derfor var det naturligt for ham at arbejde med. Han startede med at køre rundt til skolerne på scooter, hvor han fik en masse positiv respons som viste at der var et marked til det.

Thomas fortæller:

“Da min nuværende kone besøgte mig første gang i ungdomsboligen i Aalborg, spurgte hun hvor jeg egentlig sov. Der var kasser over alt, og jeg sov på en madras, der kunne lægges ned mellem kasserne” Husker Thomas.

Jeg havde som udgangspunkt ingen penge at etablere mig for. Jeg havde intet sparet op, og der var da også et par banker der ikke ville være med, netop fordi jeg ingen opsparing havde. Men jeg fandt en bank, der troede så, meget på idéen at den ville låne mig penge, og så kom jeg i gang” Fortæller Thomas.

Han måtte indse at hans lejlighed var blevet for lille og han begynde at leje lidt lager midt i byen.  Men i 1999 måtte der mere plads til, og derfor flyttede de til et nedlagt landbrug i Gandrup.
Her kunne de have kontor i stuehuset og lagerbygninger i de tidligere lader.

Pladsen her blev for lidt i 2018 og flyttede hele virksomheden til Brønderslev.

“25 år med sport og bevægelse”

I januar 2021 kunne Ji sport fejre sit 25 års jubilæum. Det blev desværre ikke til den store fejrings fest grundet Covid19, men Oplandsavisen i Brønderslev og Nordjyske skrev 2 rigtige flotte artikler, som også giver et godt billede af hvor Ji sport er i dag.  Du kan læse dem herunder:

Oplandsavisen – Brønderslev 

Nordjyske avis