Mærkebåndspakke 40 stk.

Varenummer: A12-010-40

Pris ekskl. moms

199,00 kr.

Pris inkl. moms

248,75 kr.

Mærkebåndspakke 40 stk.

Mærkebåndspakke med samleringe

Denne pakke indeholder 40 stk. mærkebånd i assorteret farver, og leveres med 2 stk. praktiske samleringe.

Leder du efter en nem og farverig måde at opdele dine elever eller spillere i hold? Vores mærkebåndspakke er løsningen! Med denne pakke bliver organisering af holdspil, fangelege eller sportstimer et legende let spørgsmål. Pakken er et must-have for skoler, børnehaver og idrætsforeninger, der ønsker at tilføje struktur og sjov til deres aktiviteter.

Mærkebåndspakke – Perfekt til fangeleg og holdaktiviteter

Vores mærkebåndspakke indeholder 40 holdbånd i forskellige, letgenkendelige farver, så du nemt kan skabe op til fire synlige hold. Det medfølgende skråbånd er designet til at være behageligt at have på, hvilket er essentielt, når det kommer til aktiviteter for børn og voksne. Båndene er velegnede som "haler til fangeleg", hvor de både er lette at gribe og fastgøre, hvilket giver en ekstra dimension til legen.

Let og praktisk

Ikke mere rod eller bortkomne bånd; med de to praktiske samleringe, kan du holde styr på alle dine skråbånd på en organiseret måde. Dette gør det ikke blot let for træneren eller læreren at opbevare og transportere båndene, men også hurtigt at dele dem ud til spillerne.

Multifunktionelle skråbånd

Disse skråbånd er ikke kun ideelle til at mærke hold. De kan også bruges til en række andre aktiviteter, der fremmer aktiv læring og bevægelse. Brug dem som markeringsbånd til baner, eller lad børnene udvikle deres egne spil og bruge båndene som en del af deres kreative leg.

Robust og langtidsholdbart

Vores skråbånd er fremstillet til at holde. De kan tåle den energi og entusiasme, som børn bringer til fangelege, og de vil holde farven og formen, selv efter gentagen brug. Dette gør dem til et økonomisk valg for enhver uddannelsesinstitution eller sportsklub.

Køb din Mærkebåndspakke i dag!

Investér i din skoles, børnehave eller klub's fremtid med vores holdbare og multifunktionelle mærkebåndspakke. Det er en lille investering, der vil bringe masser af glæde og organisering til enhver gruppeaktivitet.