Easyline Edge spraymaling

Varenummer (SKU): E13-225 Kategorier: , , ,

689 DKK

Ryd

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
5 stk.-482.3 DKK Fixed Price

Easyline edge spraymaling er yderest holdbar og effektiv.

Easyline Edge spraymaling er en meget slidstærk maling til opstregning på legepladser, parkeringspladse, fabriksgulve, lagerhaller og andre hårde flade overflader.
Perfekt til hinkeruder, ostespil, talark mv. Opstregningen holder i 3-18 måneder alt efter underlag og vejrforhold.

Vi anbefaler, at I inden opstregningen påbegyndes, overvejer nøje, hvor banerne skal placeres i skolegården. Vær også opmærksom på, at placering af en bane tæt på sand, vand eller grus, vil slide på stregerne og forkorte banens holdbarhed. Det er vigtig, at områderne fejes grundigt for sand og skidt, inden opstregningen påbegyndes. Dette har betydning for malingens bindingsevne.

Vi anbefaler, at man under opstregning gør brug af masker, malertøj/dragter og handsker. Vi fraråder, at personer under 18 år streger op grundet gasudledningen fra spraymalingen. Personer under 18 år kan evt. være behjælpelige med at feje områderne og klargøre arbejdet.

Spraymalingen fåes i følgende farver:

Gul

Hvid

Blå

Grøn

Grå

Orange

Rød 

sort

I kan vælge de farver I ønsker i farvemuligheder til højre.

Til opstregning af Leg på streg:

Ji sport anbefaler at bruge Easyline egde til opstregninger af banerne i Leg på streg.  Spraymaling er holdbar i op til 2 år, afhængig af vejrforhold.

Til opstregning af de 3 baner skal der bruges 7-10 stk. spraymaling af 750ml.

Sammen med spraymalingerne skal i bruge stencilsættet som består af store plader der bruges som skabeloner. Se stencilsættet her.

Leg på streg er et koncept, som kombinerer fysisk aktivitet og læring ved hjælp af tre farverige tal- og bogstavsbaner i skolegården. De tre baner er hhv. en bogstavsbane, en taltavle og en figurbane.  Konceptet er udviklet til indskolingen og mellemtrinnet til fagene dansk, matematik, engelsk, natur/teknologi og tysk. Læs mere om Leg på streg her 

Ji sport er ejer og indehaver af Leg på streg