Max sportsæt

Varenummer (SKU): MK87-023 Kategorier: , ,

249 DKK

  • Gratis logo ved køb af 25 sæt
Ryd

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
25 stk.-129 DKK Fixed Price

Max sportsæt

Opgrader dine sportsæt med vores komplette sæt af strømper, shorts og T-shirt

Er du på udkig efter det perfekte sportstøjssæt til din skole, forening, institution eller klub? Så er du kommet til det rette sted. Vores sportstøjssæt består af alt, hvad du behøver for at udføre på dit bedste, og det inkluderer strømper, shorts og en t-shirt i 100% bomuld. Uanset om du er en seriøs atlet eller bare søger behageligt og funktionelt sportstøj, så har vi dækket dig.

100% Bomuld t-shirt for overlegen komfort

Vores t-shirt er lavet af 100% bomuld, hvilket gør den utroligt behagelig at have på under træning eller konkurrence. Bomuld er kendt for sin åndbarhed og absorberingsevne, hvilket betyder, at du kan holde dig tør og komfortabel selv under de mest intense øjeblikke på banen eller i gymnastiksalen. Vores t-shirts er tilgængelige i flere farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din skole, klub eller forenings farver. Shortsene er i 100% polyester.

Skab et samhørighedsfølelse med matchende sæt

Et matchende sportstøjssæt er ikke kun praktisk, det hjælper også med at skabe en følelse af samhørighed og holdånd. Uanset om du er en skole, en forening eller en sportsklub, vil vores sæt med strømper, shorts og t-shirt give dig et ensartet look, der fremmer samarbejde og enhed blandt dine medlemmer eller elever.

Størrelser for alle og tryk efter behov

Vi forstår, at en størrelse ikke passer alle, derfor tilbyder vi vores sportstøjssæt i mange forskellige størrelser, så alle kan finde den perfekte pasform. Uanset om du er ung eller gammel, stor eller lille, har vi en størrelse, der passer til dig.

Vores tilpassede trykservice giver dig også mulighed for at tilføje dit skoles, forenings eller klublogo til tøjet. Dette gør det ikke kun til et praktisk sportstøjssæt, men også til en måde at vise din stolthed og identitet på. Vores trykte designs er holdbare og af høj kvalitet, så de holder gennem talrige træningspas og vask. Køber i mere end 25 sæt, sætter vi kubbens/skolens eller andet logo på helt gratis. (Max. størrelse 10×10 cm)
Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på jeres ønsket tryk. Send os en tilbudsanmodning lige her. 

 

Opgrader dit sportstøj med vores komplette sportstøjssæt inklusive strømper, shorts og t-shirt i 100% bomuld. Vores produkter er velegnede til skoler, foreninger, institutioner og klubber, og vi tilbyder et bredt udvalg af farver og størrelser, så du kan finde det perfekte sæt til dine behov.

Farvevalg: 

Der findes flere forskellige farvevalg. Skriv med i bemærkning hvilke farver i ønsker jeres tøj i.

T-shirt: Rød, blå, hvid, og sort. 

Shorts: Rød, blå, hvid, grøn, og sort. 

Strømper: Blå, hvid og sort. 

Gør dig klar til at præstere på dit bedste og styrk samhørigheden i din gruppe med vores matchende sportstøjssæt. Kontakt os i dag for at bestille dine sæt og få dem tilpasset med dit unikke tryk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine sportslige mål og styrke din gruppes identitet!