Klassepakke

Varenummer: E69-911-57

Pris ekskl. moms

149,00 kr.

Pris inkl. moms

186,25 kr.

Midas Street Art
Midas Super Street
Størrelse på basketbolde
Størrelse på fodbolde
Klassepakke

Klassepakke

Optimer legen med vores klassepakke med Street Bolde!
Er du på udkig efter den perfekte klassepakke, som kan holde dine elever aktive, engagerede og glade i løbet af pauserne? Vores klassepakke med street bolde er svaret! Vores sæt inkluderer tre forskellige bolde, der er designet til sjov og fysisk aktivitet på skolen.

Denne boldpakke indeholder 3 typer slidstærke bolde:

  1. Street Fodbold: Vores street fodbold er skabt til at tage imod enhver udfordring på skolens beton, fliser eller asfalt. Den slidstærke overflade og det "dækmønstret" design gør det til den perfekte bold til fodboldspil i skolegården. I kan vælge om bolden skal have størrelse 4 eller størrelse 5.
  2. Street Basketball: Øv driblinger, kast og layups med vores street art basketball. Den er designet til at håndtere det hårde underlag på skolen og vil inspirere til teamwork og konkurrence blandt eleverne. Denne street basket har et fedt "street art" design, som gør bolden helt unik og genkendelig blandt eleverne. I kan vælge om basketbolden skal have størrelse 6 eller størrelse 7.
  3. Bold til Squareball: Squareball er et sjovt og populært boldspil på mange skoler. Vores bold til squareball er specielt udformet til at give optimalt bounce og kontrol, så eleverne kan nyde dette spil til fulde. Bolden er fremstillet i gummi, så skulle man blive ramt af bolden vil det ikke give skader. Spillet "squareball" har fået mange forskellige navne: Firkant, fitkantbold, 4-bold eller ost. Reglerne har fået mange forskellige variationer, én af dem kan I læse her.

Med vores klassepakke med street bolde er det nemt at tilføje mere sjov og bevægelse til din skoles daglige rutine. Lad vores bolde inspirere til leg, læring og fysisk aktivitet blandt eleverne.

Bestil vores klassepakke i dag, og giv dine elever mulighed for at udfolde sig og skabe gode minder gennem leg og motion!