Leg På Streg bogstavpakke

490 DKK (612,50 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-490 DKK Fixed Price

Leg På Streg bogstavpakke

Leg På Streg bogstavpakke indeholder 10 stk. super lækre alfabetterninger. Alfabetterningerne er grønne og lyserøde, og de er 8 cm. Bogstavterningerne er skabt til at implementere mere bevægelse i dansk og sprogundervisningen.

Leg På Streg bogstavpakke inklusiv aktivitetshæfte.

Sammen med bogstavpakken får I også leveret et hæfte med aktiviteter som kan bruges i undervisningen i indskoling og mellemtrinnet. Aktiviteterne kan nemt overføres til sprogundervisningen. samt til udskolingen. Aktiviteterne er lavet til at skabe mere bevægelse i undervisningen. I aktiviteterne bliver der trænet alfabetet, stavning, fantasien, samarbejde og konditionen.

Om Leg På Streg

Leg På Streg bogstavpakke er en udspringer af Leg På Streg 2021 pakken. Leg På Streg er et bevægelseskoncept der er udviklet af Kræftens Bekæmpelse, og senere overtaget af Ji sport. (Læs Leg På Streg flyver fra reden) Leg På Streg er et stort koncept der skal være med til at implementere mere bevægelse i undervisningen. Det er udviklet til, dagtilbud, indskolingen, og udskolingen. Konceptet kan bruges i alle fag. I 2011 kom der en ny skolereform som krævede minimum 45 minutters bevægelse i løbet af elevernes skoledag. Her var det var ikke tiltænkt til at idrættimerne skulle til at være længere, det var tiltænkt til at der skulle komme mere bevægelse i timerne og flere aktive pauser. På den måde blev Leg På Streg til et koncept som mange skoler kender til den dag i dag, da bevægelseskonceptet passer rigtig godt ind sammen med den boglige undervisning. Konceptet skal være nemt at gå til, på samme måde som denne Leg På Streg bogstavpakke. Alle Leg På Streg pakker leveres inklusiv et aktivitetshæfte. Det største inspirationskatalog er på 200 sider, og kan bruges i indskoling og udskolingen.

I kan læse meget mere på Leg På Stregs hjemmeside, lige her. 

I er også altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker at snakke med en af vores Leg På Streg konsulenter.