Frisbeegolf alt i udstyr

Frisbeegolf side med tips, tricks og meget mere til at komme i gang med det populære frisbeespil.

Hos Ji sport finder i et ad de største udvalg inden for frisbee’s. Vi har siden 1997 solgt idræts- og sportsudstyr til skoler, institioner, foreninger, klubber og private. Igennem vores mere end 26 års erfaring, har vi udviklet et stærkt sortiment med frisbee’s. Vi har frisbee disc til alle aldre og nieavuer.


Udover de officielle disc til Ultimate frisbee og frisbee golf, har vi heriblandt også nogle mere specielle og utraditionelle frisbee. Fx. Frisbees med, eller med alfabetet til den aktive læring. Her på siden vil I finde mere information omkring vores disc, samt. regler til Ultimate eller fribseegolf.

Frisbeegolf klar til brug i skolen, foreningen eller klubben

Frisbeegolf eller Disc golf

Frisbeegolf, også kaldes discgolf kom til Danmark i 1975. Det er en sportsgren som der er kommet for at blive, og flere steder I danmark er de populære frisbeegolf baner at finde. Til at starte med var discgolf en sportsgren under Dansk Frisbee Sport Union, hvor det første danske mesterskab også blev afholdt i 1980. I 2008 blev det til en selvstændig organisation, som den dag i dag hedder Dansk Disc Golf Union.

Frisbeegolf / discgolf regler minder meget om de samme som i almindelig golf. Bortset fra hullerne er byttet ud med disckurve med kæder, og køller og golfkugler er byttet ud med frisbees.

Som i golf, hvor der bliver brugt forskellige køller alt afhængig af afstand, findes der også 3 forskellige slags discs. Der bruges disc putter, midrange og driver.

Frisbeegolf er et da de mest velkendte frisbee spil som findes i verden. det bliver betegnet som en sport hvor alle aldre og niveauer kan være med.

De generelle regler til frisbeegolf

 • Driver: Til at kaste de lange distancer for hurtigt at komme hen til
 • Midrange: Til når man næsten er i mål men stadig langt fra
 • Putter: Til at nå det sidste lille stykke til sejer

Målet med frisbeegolf:

 • At gennemføre banen med så få kast som muligt.
 • En bane består som udgangspunkt af ni eller atten mål / discgolf kurve hvor hvert mål er en mulighed for at score.
 • Hvert frisbeegolf mål har et start sted også kaldet en tee og et slut sted som er en kurv.
 • Når man starter en runde af Disc golf, kaster man fra den tilhørende tee og de efterfølgende kast udføres fra sin frisbee.
 • En disc golf bane er typisk sat op i og omkring områder med en del træer eller skove for at skabe naturlige forhindringer, det er derfor ikke tilladt at foretage ændringer på banen for at gøre det nemmere at ramme.
 • For at have nået målet skal man ramme op i kurven med sin disc, det tæller derfor ikke hvis den er omkring selve kurven.

Regler til frisbeegolfen

 • Når man skal afgøre hvem der starter et spil disc golf kigger man på rækkefølgen personerne er skrevet op på pointtavlen.

 • Den der står først starter og derefter følger man rækkefølgen ned. Efter alle har haft deres første kast, starter personen hvis disc lægger tættest på gruppen og sådan fortsætter man fremad.

Point:

 • Når man tæller point i disc golf gøres dette på samme måde som i almindelig golf. Man tæller altså det samlede antal kast fra start til slut og det gælder om, at få så få kast som muligt og derved så få point som muligt.

Download PDF her

Kom i gang med frisbee golf

For at komme i gang med frisbee golf skal man bruge et frisbeegolf sæt, som består af de 3 discs. Derudover skal man bruge frisbeegolfkurvene som også kaldes disc targets. Der findes ca. 107 baner omkring i Danmark. I kan se frisbeebanernes placering lige her på DDGU’s hjemmeside.

Vil I gerne selv i gang med at lave en baner vil vi anbefalede jer at købe dette sæt: Proff frisbeegolf sæt.
Vores kurve leveres usamlet, men er utrolig nemme at sætte sammen. Kæden på frisbeestanderen er i jern, og vores kæder tåler regnen. Kæderne påføres i krogene som er i toppen. Det gælder om at ramme frisbeen ned i kurven.

Ønsker I en mere stabil løsning kan I købe denne model til nedstøbning: Discgolf stander. Vi laver gerne et samlet tilbud til jer på jeres frisbeegolf bane, og vi hjælper også gerne til med monteringen og nedstøbning.

Frisbeegolf stander som er nedstøbet hos Jisport. I er altid velkommen til at komme forbi og se vores flotte disc targets på adressen i Brønderslev. I er også velkommen til at komme forbi og afprøve vores disc golf sæt.

Få tilbud, svar på spørgsmål eller viden fra vores eksperter

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jeres skole, forening, klub eller firma. Kontakt vores kundeservice og fortæl hvad I har brug for. Vi sidder også klar til at rådgive til hvilken disc der vil være bedst til jeres frisbeegolf.