Vis alle

Vis alle

Inspirationskatalog til udskoling

Varenummer (SKU): 94-351-U Kategorier: , , ,

99 DKK (123,75 DKK inkl. moms.)

Inspirationskatalog til udskoling

Inspirationskatalog til udskoling er udviklet til Leg På Streg udskolingsmaterialet. Kender I ikke til udskolingspakken, vil jeg foreslå og se den lige her først: Leg På Streg udskoling

Leg På Streg er udviklet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og siden hen overtaget af Ji sport som nu er ejer og eneforhandler. Leg På Streg er et bevægelseskoncept som nemt og hurtigt skal hjælpe undervisere med at implementere mere bevægelse i undervisningen. Vil I læse mere om Leg På Streg til inskolling og mellemtrin kan I gøre det lige her.

Med dette inspirationskatalog til udskoling er I hurtigt i gang med aktiviteterne. Udskolingskatalog er nemlig bygget op så det er nemt at komme i gang.

Hver aktivitetsbeskrivelse er bygget op på følgende måde:

Vejledende forberedelsestid er et estimat for, hvor lang tid du skal forvente at bruge på at forberede aktiviteten første gang.

Aktivitetens varighed er et estimat for, hvor lang tid du skal forvente, at det tager at afvikle selve aktiviteten fra det tidspunkt, eleverne står ude på banen, til aktiviteten slutter derude. Du bør påregne ekstra tid til opsamlingen.

Kompetenceområde og færdigheds- og vidensområde er forslag til, hvilke områder aktiviteten understøtter inden for Fælles Mål.

Læringsmål er forslag til, hvilke mål aktiviteten potentielt understøtter. Hver aktivitet understøtter også det pædagogiske arbejde.

Banen angiver, hvilken af de tre baner aktiviteten tager udgangspunkt i.

Materialer angiver, hvad du skal bruge til aktiviteten. Det kan være Leg på stregs materialer og opgaver, som du selv skal forberede. På www.legpaastreg.dk kan du finde eksempler på opgaveark, kort m.v. til alle aktiviteter.

Organisering er en beskrivelse af, hvordan aktiviteten skal organiseres, f.eks. holdinddeling, materialer og elevernes placering på banen m.v. Illustrationen giver et visuelt billede af aktivitetens organisering.

Aktivitetens gang er en detaljeret beskrivelse af, hvordan aktiviteten udføres i praksis.

Opfølgning er forslag til, hvordan du kan samle op på aktiviteten.

Variationsmuligheder er forslag til, hvordan aktiviteten kan varieres.

Hvor der er vilje og vej er der Leg På Streg

Vil I gerne i gang med Leg På Streg, men ønsker at høre mere om bevægelseskonceptet, kan I kontakte vores Leg På Streg konsulenter på:

tlf. 70 26 75 88

Mail.: Info@legpaastreg.dk