Leg på streg inspirationskatalog

Varenummer (SKU): 94-351 Kategorier: , ,

59 DKK (73,75 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-59 DKK Fixed Price

Inspirationskalatog til Leg på streg

Dette 200 siders Leg på streg inspirationskatalog hjælper jer igang til indskoling og mellemtrin. I dette katalog finder i alle lege/reglerne I skal bruge. Derudover er der skrevet om hvad Leg på streg kan hjælpe jeres børn med, samt. bevægelse i undervisningen.

Leg på streg er udviklet til indskolingen og mellemtrinnet til fagene dansk, matematik, natur/teknologi, engelsk og tysk. Aktiviteterne er udformet, så de bygger på solide og fagligt stærke løsninger. De kan supplere den traditionelle stillesiddende undervisning ved at tilføje bevægelse og samtidig åbne op for andre læringsformer. Inspirationskataloget er bygget op med hvert fag for sig.

Ved hver aktivitet er det angivet, hvilken bane aktiviteten foregår på, hvilke klassetrin aktiviteten henvender sig til, konkrete læringsmål for undervisningen og variationsmuligheder.

Dette inspirationskatalog er tiltænkt undervisere, som søger inspiration til bevægelsesaktiviteter, der understøtter de faglige mål i undervisningen.

Inspirationskataloget kan bruges af undervisere med eller uden erfaring inden for bevægelse i undervisningen. Leg på streg er desuden ideel som en aktiv pause i undervisningen.

Vi håber at Leg på streg kan hjælpe endnu flere undervisere med et redskab til let at kunne inddrage bevægelse i deres  undervisning.

Leg på streg er udviklet af kræftens bekæmpelse til at fremme fysisk aktivitet i blandt børn og unge. Fra år 2020 bliver det Ji sport som viderefører Leg på streg.

I kan læse meget mere om Leg på streg og jeres muligheder på www.Legpåstreg.dk .

Mangler I materialet ti Leg på streg kan I købe hele tasken lige her: Leg på streg XL taske. 

 

Få adgang til Leg på streg universet.

Her vil I modtage opgaveark, inspirationsark, nyheder og tilbud på Leg på streg.

Tilmeld jer lige her.