Leg på streg XL 2021 pakke

Varenummer (SKU): B15-470-21 Kategorier: ,

5.300 DKK (6.625 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-5300 DKK Fixed Price

Leg på streg 2021 pakken

Ny Leg på Streg pakke med endnu flere alfabetterninger, læringsfrisbees m.v. Pakken kommer med knapt 400 rekvisitter og indeholder bl.a. 54 stk. skumterninger, 15 stk. skumfrisbees, 80 stk. ærteposer, 100 stk. mærkebånd m.v.

Leg på streg er et bevægelseskoncept som understøtter den faglige læring med bevægelse. Konceptet er udviklet af Kræftens bekæmpelse og kompetente lærer som har erfaring med den aktive læring. I 2020 blev Leg på streg overdraget til Ji sport som nu er ejer og eneforhandler af konceptet. Den nye Leg på streg pakke er udviklet af Ji sport.

Med denne nye 2021 pakke er I klar til at lave nye og gamle lege og øvelser med Leg på streg. Pakken indeholder nogle af de samme dele som tidligere pakker, men kommer også med nye lækre produkter som er udviklet specielt til Leg på stregs lege.

Læs alt om Leg På streg lige her. 

Ønsker I opstregning af Leg på streg banerne?

Når det gælder udførelse af banerne til Leg på streg findes der 3 muligheder. Opstregning med spraymaling, opstregning med termoplast, eller de lækre farverige tæpper.

Opstregning med spraymaling:

Opstregning på asfalt eller fliser med spraymaling foregår sammen med skabeloner som er lavet i kraftigt plastmateriale. Vi forslår 4-5 mand over 18 år til at udfører processen med spraymaling. Til opstregningen forslår vi at der bruges Easy line edge spraymaling, da vi har erfaring med det har en lang levetid. Farverne er skarpe og tydelige, så det giver et pænt og farverigt resultat. Se mere om spraymalingløsningen lige her. 

Opstregning med termoplast:

Få banerne lavet i termoplast, og sikre I kan have flotte baner i op til 10 år. Termoplast er et yderst slidstærk og holdbart materiale som også bruges til opstregning af vejstriber og opstregning af andre vejmarkeringer. Det tager ca. 1 1/2 at lave banerne med termoplast, men så snart at vores montør er færdig med processen er banerne klar til brug. Med denne løsning, vil i sparer mandetimer hver gang der skal opstreges med spraymalingen.  I kan se mere om opstregning med termoplast lige her. 

Leg på streg tæpper:

Har I ikke de udendørs arealer som det kræver til at lave de store Leg på streg baner, forslår vi at I benytter jer af tæppeløsningen. De leveres i praktiske opbevaringstasker, og gør det muligt at flytte Leg på streg ind i sportshallen eller et andet stort indendørs areal. Her får I også muligheden for fx. kun at benytte jer af talarket, og lege med de øvelser der hører hertil, og fx. bruge figurbanen efterfølgende. De giver flere muligheder for fleksibilitet end de mere permanente løsninger som kan udføres med opstregningen. Se vores tæppeløsninger her. 

I kan altid læse mere om Leg på streg på denne side: www.Legpåstreg.dk 

Skal I til at gå i gang med Leg på streg pakke 2021 på jeres skole, forslår vi at I tilmelder jer Leg på streg universet lige her. 

Her vil I modtage koder til opgaveark, gode tilbud, samt. inspiration til konceptet.