Termoplast Leg På Streg pakke

68.000 DKK (85.000 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-68000 DKK Fixed Price

Termoplast Leg På Streg pakke

Den store termoplast Leg På Streg pakke indholder ALT det I skal bruge for at komme i gang med Leg På Streg på jeres skole. Denne pakke vil sikre jer redskaberne til at skabe bevægelse i undervisningen i mange år frem. I kan bruge denne pakke i indskolingen og mellemtrinet. Ønsker I at komme i gang med udskoling også, behøver i blot at tilkøbe denne Leg På Streg udskolingspakke. 

Leg på Streg er udviklet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og er et koncept, som gennem leg og bevægelse introducerer barnet til tal, bogstaver og figurer på tre farverige baner på legepladsen.
Leg på Streg er et bevægelseskoncept der har til formål at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge.

Konceptet blev udviklet til at hjælpe den aktive læring, og støtte den aktive underviser i at give faglig, udfordrende og aktiv undervisning.
Med dette koncept kan man hurtigt og effektivt flytte undervisningen udenfor, istedet for at holde den inde i klasseværelset. Leg på Streg er en lang række bevægelsesaktiviteter, som understøtter de faglige læringmål i fagene dansk, matematik, natur/teknologi, tysk og engelsk.

Termoplast:

Termoplastet bliver leveret og monteret på asfalt/fliser. Med termoplast løsninger er du sikker på en god holdbarhed og lang levetid. Under opvarmning er termoplasten blød/flydende og kan formes til forskellige emner, som efter afkøling forbliver fast og formbestandig.

Vi gør følgende:

Først afmærkes det valgte område, hvorefter termoplasten opvarmes til ca. 200 grader og limes ned i underlaget lag på lag.
Når motivet er kølet ned i løbet af nogle minutter, er processen fuldført og produktet kan tages i brug.

Teknikken og materialet er de samme, som dem der benyttes til vejmarkering på gader, veje og i lufthavne. Dette giver et holdbart og skridsikkert slutprodukt.
Den normal forventede holdbarhed er 8-10 år afhængig af slitage og underlag. Der gøres

opmærksom på, at der hvor banerne skal lægges er fliser og asfalt som har revner vil det kunne formindske levetiden og der vil forekomme revner i termoplasten.

Målene på banerne er følgende:

Talark: ca. 8,5 x 8,5 cm. 40×40 cm. felter. Banen kan formindskes med at lave mellemrummet imellem felterne mindre.

Bogstavnane: 15 x 15 m. Banen kan formindskes ved at gøre bogstaverne mindre (25 cm) derudover har vi flere eksempler på at banen kan blive rektangulær i stedet.

Figurbane: 12 x 16 m. Banen kan formindsket væsentligt ved at gøre afstanden kortere.

Hør mere om Leg På Streg lige her: Hvad er Leg På Streg?