Børnehaveprodukter

Børnehaveprodukter

Shop løs eller få inspiration blandt vores store udvalg i børnehaveprodukter,

Hos Ji sport har vi et bredt sortiment af produkter og elementer I skal bruge for at skabe en inspirerende og aktiv børnehave eller institution.

Blandt disse kategorier finder I produkter der udvikler motorikken, sanserne, bevægelse og legen.

Derudover finder I et bredt udvalg af møbler, til både børn og voksen brug. Vores møbler er Dansk produceret, og udviklet til brug i institution.

Bevægelsesglæde

Produkter til at skabe bevægelse I institioner finder I også blandt disse kategorier. Der er både produkter til indendørs og udendørs brug. Alle vores produkter er udviklet til børn og brug i institioner. Skal I bruge et større antal bolde eller andre produkter er I altid velkommen til at kontakte os og få et godt og samlet tilbud,

Fokus på læring

Læring i gennem legen er et fokusområde som Jisport altid har haft nært. Igennem legen skabes der relationer, de får stimuleret deres nysgerrighed, de udvikler deres fantasi og skaber et kendskab til farver, tal og bogstaver.

Vi er stolte af vores brede vifte af produkter der kan bidrage til at skabe aktiv læring hos børn i alle aldre.

Leg på streg 

Jisport er forhandler af Leg på streg som er et bevægselseskoncept som skaber det formål at skabe fysisk aktivitet blandt børn og unge imens de lærer. Der er udviklet en pakke specielt designet til dagtilbud, læs meget mere om Leg på streg og dagtilbudpakken lige her. Pakken indeholder en lang række børnehaveprodukter som også kan bruges individuelt.

Katalog fyldt med Børnehaveprodukter

Denne tilbudsfolder indeholder produkter som kan bruges i en hver institution. Der er noget for alle, og til de bedste priser. Vi hjælper jer gerne med et godt og samlet tilbud på produkter til at skabe mere bevægelse hos jer. Giv os et kald og få en konsulent ud til et uforpligtende møde om hvad vi kan tilbyde jer.

Kundeservice

Tlf. 70 26 75 88

Mail.: Post@Jisport.dk

 

Scroll til toppen