Vis alle

Vis alle

Airtrack – Flere længder

Varenummer (SKU): E40-888-0 Kategori:

11.900 DKK18.320 DKK

Højde: 20cm

Ryd

Airtrack eller supertrack, et godt produkt kan have mange navne

Den nye airtrack!

Airtrack pro er et af de nyeste redskaber til  springgymnastik, og den har nogle fantastiske fordele. I forhold til andre tracks så skal der ikke være en blæser tilkoblet under brug. Den kan frakobles igen efter den er pumpet op, hvilket kun tager få minutter at gøre. Efter brug, kan pumpen tilkobles igen og denne gang suge alt luften ud af springbanen. Ved denne metode er den nem og hurtig at pakke sammen, og tager minimal plads til opbevaring. Airtracken leveres ikke med den elektroniske pumpe, men kan tilkøbes lige her. 

Denne model airtrack fås i 4 forskellige størrelser:

E40-888-1 / Størrelse L: 6 m x B: 2 m x H: 20 cm
E40-888-2 / Størrelse L: 8 m x B: 2 m x H: 20 cm
E40-888-2X / Størrelse L: 10 m x B: 2 m x H: 20 cm
E40-888-4 / Størrelse: L: 12 m B: 2 m H: 20 cm

Ji Sport airtrack kan kombineres med Ji sport Air cylinder, som kan bruges til at øve spring for de større gymnaster og til sjov og leg for de små.

Springsbanen / airtracken har en rigtig god springkraft og med rigtig godt afsæt og er derfor det perfekte redskab til alle gymnaster eller idrætsudøvere.

Ekstra fragt tilkommer

Ønsker du en anden størrelse? 

Der findes også en “plus” udgave i tracks, se denne ekstra bredde model. 

Airtacken fylder en palle når den skal sendes, og er pakket forsvarligt ind i opbevaringspose og en kasse. Derfor vil der blive påregnet et ekstra fragtgebyr. Ring evt. til vores kundeservice og få oplyst fragten til din adresse.

Styr på sikkerheden?

Ønsker du at at være endnu mere sikker når du udfører spring? Eller ønsker du at blive instruktør i springgymnasstik?

Bevæg dig for livet giver dig flere muligheder for at skabe fler erfaringer og kurser inden for springgymnastikkens verden.

Se Bevæg dig for livets springkurser lige her. 

Ønsker du at lære mere om vores airtrack? Læs mere lige her om de fantastiske springbaner, og bliv klogere på Jisports airtracks.