Airtrack

Airtrack, Super track, Airtrack pro – disse fantastiske springbaner bærer mange navne. Én ting har de dog alle til fælles, det er et af de bedste springredskaber til idrætsundervisningen eller gymnastikforeningen.


Skab en masse spring og bevægelsesmuligheder på disse fantastiske springbaner.

Ji sport er en af landets største leverandører indenfor idræts- og sportsudstyr og vi bestræber os altid efter at kunne levere de bedste produkter og til de bedste priser. Her gør vores airtracks ingen undtagelser. Vi har i vores mere end 25 år i branchen opbygget et solidt og godt sortiment indenfor airtrack og springbaner.

Airtracks er i løbet af de sidste 10 år blevet videreudviklet, og i 2022 er Airtrack Pro et af de bedste springredskaber der kan købes. Airtrack er et stor springbane, eller en stor trampolin som nogle vil kalde det, der kan bruges både inde og ude.


Alle vores airtracks opfylder op til de nye miljøkrav der blev sat i 2020.

Airtrack pro - model som kan købes hos Ji sport i flere længder.
Den største nordjyske idræts- og sportsudstyr forhandler.
Airtrack trainer 3 meter. det bedste springredskab til mindre årige og til hjemmebrug.
Super track - airtrack kan bruges på øvet og elite springhold. det bedste køb indenfor store tracks og springbaner.
Airtrack trainer skole pakke. Indeholder flere elementer som kan give jer muligheder for at skabe udfordringer til jeres springhold.
Air track pro på 8 meter er ideel til både idrætsforeningen, skolen, dagtilbuddet og med mere. Airtracken på de 8 meter har en lang tilløbsbane og giver mange muligheder for spring og øvelser. Vælg mellem 2 farver på jeres airtrack.
Air cylinderen. En air cylinder er en stor luft rulle som kan skabe endnu flere muligheder for spring og øvelser på jeres air track. Cylinderen er nem at håndtere og er et god redskab til jeres airtrack

Hvorfor vælge en airtrack?

Er I i tvivl om I skal investerer i en airtrack? En airtrack kan være et af de dyre springredskaber, og man kan være i tvivl om investeringen er pengene værd. Kort sagt, det er pengene værd! En airtrack kan holde i mange år, og mange børn og unge vil få glæde af det fantastiske springredskab. En airtrack kan bruges til flere hold i en gymnastikforening, eller skabe muligheder for at blive inddraget i idrætstimerne til at øve korrekte spring. En airtrack har en lang tilløbsbane som giver flere muligheder for at øve spring og serier. Til en airtrack kan der tilkøbes flere redskaber som vil giver jer endnu flere muligheder for at få glæde af jeres springbane. Se vores store udvalg af airtrack redskaber her, eller læs mere videre på siden.

Airtracks er et af de mest udbredte springredskaber i hele verden, og bliver brugt både privat i haven eller til de større springstævner i europa. Længden og størrelsen på jeres springbane afhænger af jeres behov for spring. Er det til leg eller øvelser for mindre børn er vores airtrack trainer på 3m helt ideel til formålet. Skal der derimod øves spring, og flikflak vil vi anbefale at man kigger på vores Airtrack Pro på 10 meter og op til 15 meter.

Øvelser på airtrack

En airtrack kan have glæde for mange, på flere niveauer, og flere aldre. Ved spring, løb eller hop på en airtrack udfordre du både din kondination, balance, styrke, motorik, samme tid med du har det sjovt.

Airtrack trainer 3 meter lang.

Simple basis øvelser:

 • Hop hen af springbanen og baglæns igen.
 • Løb hen af springbanen og baglæns igen.
  • Ved brug af både forlæns og baglæns gang/løb trænes hjernes og koncentrationen sammen med motionen.
 • Trille sidelæns ned af banen
 • Lave krabbegang på airtracken, forlæns og baglæns.
 • Gadedrengehop
 • Hop med samlet ben fra side til side over midterlinjen på airtracken. Her kan der evt. skiftes imellem store og små hop.
 • Både forlæns og baglæns kolbøtter.

Til de mindre årige som skal lege på airtracken, eller som sjov opvarmning foreslår vi at I kigger på DGI’s hjemmeside.
De har en serie hvor der øves dyreøvelser og fantasiøvelser. I kan se mere omkring disse øvelser lige her: Dyre- og fantasiøvelser på Air Track

Spring for mindre øvet gymnaster:

 • Vejrmøller
 • Stå på hovedet
 • Gå på hænder
 • Gå i bro, spikat, spilt og andre smidighedsøvelser er også rigtig gode at træne på vores airtracks.

Spring og øvelser for øvet gymnaster:

Udover ovenstående øvelser, findes der rigtig mange flere forslag på både DGI’s hjemmeside og på Bevæg dig for livets side. Vi opfordre alle med en airtrack eller jer som går og overvejer om I skal invesere, til at tage et kig forbi deres sider. De har inspiration og forslag til alle fra de små tumlingehold til de mere øvet og elite spring og øvelser.

Se for eksempel DGI’s You tube kanal – Træningsguiden

Se Marius fra HF-efterslægten fantastiske springevner på en af vores supertracks. Denne airtrack er en af vores større modeller.

Airtracks til hjemmebrug

Vores Airtrack trainer Pro er det helt korrekte valg til en springbane der skal bruges hjemme eller til de små gymnaster. Airtrack traineren er 3 meter lang, 1 meter bred og 10 cm. høj. Airtracken kan bruges både ude og inde, og når luften er taget ud af tracken kræver den minimal opbevaringsplads. Børn og unge vil få str glæde af springbanen selvom de ikke har træning i spring på en airtrack vil de få mange af de samme glæder som en trampolin. I kan selv justerer trykket i airtracken, alt afhængig af hvor meget I ønsker afsættet skal være heri.

Selvom airtracken hedder “trainer” og er en af de mere prisvenlige airtrack, er kvaliteten og funktionen helt i top. Som vores større air tracks bliver disse trainer modeller også lavet med dobbel wall som sikre en yderst stærk holdbarhed og hoppeevne.Ønsker I mere information omkring vores airtracks og springbaner? Eller, ønsker I en rigtig god pris på jeres næste track, så kontakt vores kundeservice.

Kundeservice:
Mail. Post@jisport.dk
Tlf. 70 26 75 88

Eller benyt nedenstående kontakt formular