Eagle Advance Frisbeegolfsæt – Discs

Varenummer (SKU): B15-620 Kategorier: , ,

109 DKK (136,25 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-109 DKK Fixed Price

Frisbeegolfsæt

Det perfekte frisbeegolfsæt der består af 3 stk. kvalitets frisbee disc til disc golf.

Der bliver brugt 3 typer frisbee disc:

Driver – Til lange kast
Putter – Til de kortere kast
Midrange – Til de kast hvor der er en mellem afstand.

Frisbeegolf eller discgolf

Frisbeegolfen er blevet en utrolig populær sport. Det kaldes også kaldet disc golf, er en anderledes form for den traditionelle golf som alle kender til. I stedet for at bruge køller og golfkugler, bliver der brugt 3 forskellige typer frisbees. Vi sælger derfor frisbeegolfsæt med de 3 ovennævnte typer frisbees. På den måde kan man dække hele banens længe og udfordringer.

I frisbeegolf er der heller ingen huller i jorden, men som “mål” bliver der brugt frisbee golf kurv med stålnet. I kan se forslag til frisbeekurvene lige her: Udstyr til frisbee golf. Der er kurve der er fastmonteret, eller kurve der hurtigt kan flyttes og tages med, så I kan spille frisbeegolf lige der hvor det passer jer!

Hos Ji sport har vi et bredt udvalg af udstyr til at komme i gang med frisbee golf, både hvis I ønsker at spille på en offentlig bane, eller hvis I vil lave jeres egen

Hos Ji sport har vi et bredt udvalg af udstyr til at komme i gang med frisbee golf, både hvis I ønsker at spille på en offentlig bane, eller hvis I vil lave jeres egen. Vi har flere forskellige slags frisbeegolfsæt, så der er til enhver smag og niveau.

Kort fortalt går frisbeegolf ud på at ramme i kurvene med så få kast som muligt. Se reglerne til frisbeegolf her

Meget mere end discgolf

Se mange flere af vores vores produkter i vores over 400 sider store katalog. Her finder du alt fra bolde, discs, mål, skumprodukter, altså sports- og legeudstyr til alle livets aktive facetter.