Eagle Advance Frisbeegolfsæt

Varenummer (SKU): C15-693 Kategori:

3.190 DKK (3.987,50 DKK inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk.-3190 DKK Fixed Price

Frisbeegolfsæt

Lækkert komplet frisbeegolfsæt til discgolf inklusiv frisbeegolf kurve, discs og markeringer. Her får du frisbee’s og kurve nok til at flere kan være i gang og få masser af sjov med frisbeegolfen.

Hele frisbeegolfsættet er bestående af: 

3 stk. Transportable disc golf kurve

6 stk. Markeringsbrikker

18 stk. Eagle advance frisbeegolfsæt – sæt á 3 discs. Fordelt på putter, midrange, og putter.

3 stk. Scorekort, med 150 stk ark i hver.

OBS Ekstra fragt tilkommer

Frisbeegolf vokser

Det er på kort tid blevet utroligt populært at spille frisbee golf. Det er store professionelle baner over hele landet, i parker og i klubber. Discgolf er en sport for både store og små. Det skønne ved frisbeegolf er at alle kan spille på hver sit niveau. Man får en hyggelig stund på banen, mens man får gode skridt i benene.  Der er ikke noget at sige til at frisbee golf er blevet en sport som efterhånden er kendt for mange. Med hver sit frisbeegoldsæt under armen kan spillet bare gå i gang!

Hvad skal man bruge?

Med et frisbeegolfsæt med 3 forskellige discs, har man næsten alt hvad man skal bruge, for at kunne spille et helt spil. Med en driver discs kaster man de lange skud. Med midrange disc’en klarer man bedst de mellemlange distancer og med putter’en får man discen i kurven, og har klaret første “hul”, og så er det bare videre til næste. Det er helt ligesom at spille golf – den der har klaret banen med færrest kast vinder.

Med de 3 transportable frisbee golf kurve, kan I hurtigt sætte en lille bane op, og straks få gang i en aktiv og sjov sport.  3 disc golfkurve er “mål” nok til at sætte et lille spil i gang. Når først I er blevet bidt kan I supplere med endnu flere kurve. Se flere muligheder for flere kurve og frisbeegoldsæt i vores katalog. Man kan også få frisbeegolfstandere til fast montering – så har I en bane som altid er nem at gå til. Men med de løse kurve har I friheden til at lave og ændre banen som I ønsker.  Vi har ligeledes løse frisbeegolfsæt i flere forskellige modeller, samt andre pakkeløsninger med flere frisbeegolfkurve.

Lær meget mere om Frisbeegolfen

Se meget mere om spillet lige her, hvor I kan læse mere udførligt om reglerne og meget meget mere.