OPSTREGNINGER

Giv din skole et aktivt udemiljø til leg og undervisning

VI BRUGER TERMOPLAST TIL OPSTREGNINGER PÅ ASFALT 

Du kan gøre jeres udemiljø mere indbydende til leg og udendørs undervisning med opstregninger i jeres skolegård eller på jeres ude areal.

Termoplast er et slidstærkt materiale der holder i mange år. Termoplast er et flydende materiale som bliver brændt ned på asfalt, af samme grund bliver det også kaldet asfaltbane. Du vælger stort set selv form og farve, fra 7-tabellen til slangespil. En let måde at give skolegården farve og rum til bevægelse.

Vi har mange års erfaring med termoplast, og har hjulpet mange skoler og daginsitutioner med at skabe mere bevægelse eller læring i deres udemiljø.

Vi håber I kan finde noget inspiration til opstregninger på denne side, ellers kommer vi gerne forbi og tager en snak med jer. I er også altid velkommen til at kontakte os og tage en snak omkring hvad I kunne tænke jer.

 

ALLE VORES PRISER ER INKLUSIV MONTERING I HELE DANMARK

Ludo i termoplast
Lavet på Strandmølleskolen. Ludo som har en holdbarhed på 8-10 år.

OPSTREGNINGER TIL LEG OG BEVÆGELSE

Børn og unge der er aktive og bevæger sig trives bedre. Vi vil alle gøre hvad vi kan for at skabe de bedste rammer som kan hjælpe til deres aktivitet i hverdagen. Under bevægelse og leg, er det både motorikken, koncentrationen, og kondinationen som styrkes. Hvis et barn for tilstrækkelig bevægelse hver dag, vil barnet trives bedre og derved lærer bedre. Flere og flere forskere viser hvordan bevægelse, selvværd og indlæring går hånd i hånd.

Hvor meget fysisk aktivitet skal børn og unge dyrke? Læs mere om det her. 

Vi vil her komme med nogle eksempler på hvordan I kan skabe nye bevægelses muligheder hos jer med udendørs opstregninger.

OPSTREGNINGER TIL AKTIVITETSBANER OG SPIL

Med mulighed for tuneringer, dyster, holdspil, og konkurrencer i jeres udemiljø vil der blive skabt et miljø hvor flere bevæger sig og er sammen om aktiviteterne. Her er flere af de traditionelle og populære spil blevet omformet til dekoration i termoplast. Der er ingen aldersgrænse når det kommer til fx. et gigantisk ludo hvor brikkerne er skiftet ud med 40 cm. kegler, eller når der skal dystes i Squarball/4-bold. Alle kan være med og have det sjovt i fællesskabet som disse spil skaber.

OPSTREGNINGER SOM KAN BRUGES I LÆRING

SKAB ET AKTIVT UDENDØRS LÆRINGSMILJØ MED TERMOPLAST!

Bevægelse og læring er 2 katagorier som går hånd i hånd når der skal laves en aktiv undervisning. I dag skal børn bevæge sig minimum 60 minutter om dagen. I en fyldt skemalagt dag, kan dette blive en udfordring. Derfor er der nu store og mange muligheder for at skabe bevægelse under sin undervisning. Hos Ji sport sætter vi en ære i og være med til at skabe en aktiv undervisning, og har nu et bredt udvalg indenfor produkter der kan understøtte den  aktive læring. Herunder ser i en lille del af hvordan termoplast kan give jer muligheder til at skabe bevægelse i undervisningen, samt. flytte undervisningen udenfor.

Derudover vil vi foreslå jer at se under vores kategori AKTIV LÆRING på vores hjemmeside.

OPSTREG JERES SPILLEBANER 

Spillebaner kan have forskellige mål, og derfor har vi ikke oplyst priser på disse baner. Vi kommer rigtig gerne med et uforpligtende tilbud på en opstregning til jer. Vi har løst flere opgaver på fx. multibaner eller hvor der kun ønskes fx. målfeltet til basketball så I skal endelig sige til hvis I har en special opstregningsopgave, så kan vi højest sandsynligt løse den i samarbejde med jer.

Det er også muligt at kombinere nogle af banerne. For eksempel på en multibane hvor der både ønskes fodboldbane og basketballbane. Vi har lavet flere løsninger hvor hver bane har fået sin egen farve og på den måde kan man uden problemer have flere spillebaner til at krydse hinanden. Det er det samme princip som man gør i flere gymnastikhaller.

OPSTREGNINGER TIL LEG PÅ STREG 

Leg på streg er et velkendt bevægelseredskab til den aktive undervisning. Til Leg på streg skal der bruges 3 baner, firgurbanen, bogstavbanen og taltavlen. Sammen med de 3 baner, et inspirationskatalog på 250 sider, og en taske med materialer, er I helt klædt på til at kunne fuldføre en aktiv og udendørs undervisning. Alle Legene og øvelserne er lavet i samarbejde med Kræftens bekæmpelse og flere lærer, som sammen har udarbejdet et koncept der kan implementeres i undervisningen.

Leg på streg kan bruges i danskundervisningen, matematikundervisningen, sprogfag, kulturfag med flere.

I kan læse meget mere om konceptet Leg på streg lige her --> Legpåstreg.dk

Ji sport er ejer og eneforhandler af Leg på streg. 

Trafikbane
Trafikbane lavet i Århus af Ji sport A/S

VIDEN OM OPSTREGNINGER

Vores opstregninger bliver lavet med Termoplast. Termoplast er det samme produkt som bliver brugt til vejstriber og vejmarkeringer på de danske veje. Vores montører har flere års erfaring indenfor opstregning i lufthavne, på veje, i skolegårde og andre fællesarealer hvor der ønskes en holdbar løsning. Inden termoplasten bliver brændt sammen med asfalten påføres der en primer som gør det giver en god holdbarhed. Vi bruger kun danske montører, hvilket gør det nemt for vores kunder at blive godt rådført omkring processen under arbejdet.

UDFØRELSEN

Inden de går igang med opstregningerne bliver området sikret iform af kegler og afspærring, så ingen kommer tæt på det varme materiale under udførelsen. Termoplasten køler hurtigt af og kan efterfølgende hurtigt tages i brug.

Eftersom termoplasten er blød under opvarmingen bliver det muligt at forme forskellige emner, og derved bestræber vi os for at leve op til kundernes ønsker. Har I nogle specielle farve ønsker, høre vi det også gerne da vi har et meget bredt udvalg. Der bliver kun brugt termoplast fra nogle af europas førende producenter.

Skulle i stå tilbage med spørgsmål til termoplast er I meget velkommen til at kontakte os.

 

SEND EN UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked
Scroll til toppen