Leg på streg

Ji sport er ejer og eneforhandler af Leg på streg

Leg på Streg er et bevægelseskoncept der har til formål at fremme fysisk aktivitet blandt børn og unge.

Der er udviklet materiale til både dagtilbud, indskoling, mellemtrin og udskoling.

Efter den nye skolereform kom i 2014, hvor regeringen bestemte at der skulle mere fokus på bevægelse har aktiv læring været en del af de danske skolers hverdag.

Konceptet blev udviklet til at hjælpe den aktive læring, og støtte den aktive underviser i at give faglig, udfordrende og aktiv undervisning.

Med dette koncept kan man hurtigt og effektivt flytte undervisningen udenfor, istedet for at holde den inde i klasseværelset.
Leg på Streg er en lang række bevægelsesaktiviteter, som understøtter de faglige læringsmål i fagene:

  • Dansk
  • Matematik
  • Natur/teknologi
  • Tysk
  • Engelsk.

Flere forskere mener at hjernen husker og lærer bedst under fysisk aktivitet og bevægelse. Børn bruger mange timer i klasseværelset imens de sidder stille og har behov for at få noget bevægelse ind i hverdagen.

Efter flere læreres erfaringer vises det at største delen af børn bliver mere motiveret under bevægelse. Med disse aktiviteter/lege bliver der udover læringen, også trænet konditionen, motorikken, sociale evner, og kropsforståelsen.

Vi har alt det I skal bruge for at komme igang med Leg på streg og mulighederne er mange, se mulighederne med termoplast, spraymaling, tæpper, og selve undervisningsmaterialet.

Vi står også gerne til rådighed på tlf: 70267588 hvis I skulle have spørgsmål til dette eller ønsker rådgivning inden i køber.

Se meget mere på: www.Legpåstreg.dk 

Scroll til toppen