Vis alle

Vis alle

Super Track Plus – Airtrack

22.900 DKK36.400 DKK

Ryd

Super track Plus – det ypperste inden for oppustelige springbaner!

Super track Plus – Vælg mellem 5 forskellige længder.

Bredde: 2,8m
Højde: 33cm
Vægt: 2,8kg pr. meter

Dette  er det nyeste indenfor oppustelige springbaner som Airtrack og helt på linje med andre Pro Tracks.  En Super Track er et super redskab, der kan højne niveauet i enhver gymnastikundervisning og idrætstime.

Høj kvalitet super track

Med en Super Track plus kan alle være med. Springbanen er nem at tage frem fra redskabsrummet, og kan pumpes op på kun få minutter, og er ligeledes enkel at pakke sammen. Derved kan man hurtigt komme i gang med undervisningen.
Super Tracken kan uden problemer indstilles i hårdhed, og derved tilpasses så den kan bruges til både børn og voksne, begyndere og øvede.

Springbanen holder luft, og derfor skal man ikke have en pumpe kørende under brug. Derfor er ingen larm fra en pumpe, og derfor er gymnastikken i centrum.

Springbanen er lavet med limet samlinger og materialer af høj kvalitet. Der er fastsvejset kraftige bærehåndtag på siden af Super Tracken, så den nemt kan flyttes rundt i hallen.

I kan være sikre på mange timers lærerige og sjove gymnatiktimer med denne springbane. her kan der laves araberspring, vejrmøller, kolbøtter og meget, meget mere.

Snyd ikke jer selv for dette kvalitetsredskab.

Husk at Super Track Plus også findes i en smallere variant på 2,1m. Se varenummer C40-886

Hos Ji Sport kan du også købe både transportvogn, pumpe, velcro overgangsstykker, så man kan sætte flere springbaner sammen, og meget mere der hjælper dig til en spændende og god undervisning.

Sikkerhed

Har du styr på din springcertificering? Hvis ikke, så tjek kurser og materialer hos bevæg dig for livet, hvor du kan tage kurser og få mere information for at sikre sikker og tryg springundervisning: Springsikker

Ønsker du at lære mere om vores airtrack? Læs mere lige her om de fantastiske springbaner, og bliv klogere på Jisports airtracks.